Pariskunta joka päivä identtisissä asuissa – paljastivat yksinkertaisen syyn

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cayda ja Alyssa ylläpitävät TikTokissa todella suosittua Pink Shirt Couple -nimistä kanavaa, jolla on jo yli 2,5 miljoonaa seuraajaa. Pariskunta on ihastuttanut ja vihastuttanut yhteisellä tyylillään, johon kuuluu aina vaaleanpunainen yläosa ja beigen värinen alaosa.

Pariskunta on kertonut YouTube-videollaan mistä kaikki alkoi heidän pukeutumisensa suhteen. Parisuhteen alussa Alyssa oli nopeasti huomannut, että Cayda käyttää joka päivä vaaleanpunaista paitaa ja beigejä shortseja. Hänen pukeutumiseensa meni pari minuuttia kun taas Alyssalla kesti puoli tuntia joka päivä sen päättämiseen mitä vaatteita hän laittaa ylleen.

Eräänä päivänä Alyssa yllätti Caydan ja pukeutui samanlaiseen asuun, mutta korvasi shortsit vekkihameella. Hauska vitsi jatkui muutaman viikon ajan. Alyssa kuitenkin huomasi kuinka vapauttavaa se oli, että pukeutumista ei tarvinnut enää lainkaan miettiä.

Alyssa päätti kärrätä koko vaatekaappinsa sisällön varastoon ja ostaa itselleen samaa beigeä vekkihametta muutaman kappaleen, samaa vaaleanpunaista lyhythihaista paitaa muutaman kappaleen ja uudet alusvaatteet. Hän pitää nykyään vaatekomeron siisteydestä todella paljon, koska nyt sen sisältö on yksinkertainen ja hyvässä järjestyksessä aina.