90 Päivää morsiamena -pariskunta sai vihdoin suvun siunauksen liitolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin on seurattu intialaisen Sumitin ja amerikkalaisen Jennyn parisuhdetta. Eniten kivikkoja on tuottanut Sumitin aiempi avioliitto sekä vanhempien kova vastustus Jennyä kohtaan. Nyt Sumitin suku on antanuy siunauksensa heidän avioliitolleen.

– He ovat naimisissa ja me olemme hyväksyneet heidän liittonsa, perhe kertoo 90 Day Fiancé: Happily Ever After -ohjelman kauden päätösjaksossa.

Ainoastaan Sumitin äiti vastustaa liittoa edelleen, eikä Jenny voi osallistua perheen yhteisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Tämä ei haittaa Jennya, koska hän haluaa myös kunnioittaa Sumitin äitiä ja hänen mielipidettään.

Sumitin aiempi avioliitto oli järjestetty. Hän rakastaa Jennyä ja pariskunta on astunut avioon perheen alussa tapahtuneesta vastustuksesta huolimatta. Jenny luopui ammatistaan ja koko omaisuudestaan muuttaakseen miehensä luokse Intiaan. Hän on kuitenkin muuttanut takaisin Yhdysvaltoihin ainakin hetkellisesti.