Äiti pääsi valitsemaan pojalleen treffiseuraa – osoittautui yllättävän vaikeaksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Treffaileminen on muuttunut viime vuosien aikana todella paljon erilaisten sovellusten vuoksi. Älypuhelimet ovat nykyään todellisia viihdekeskuksia, joissa on deittisovellusten lisäksi paljon erilaisia sosiaalisen median sovelluksia, joissa ihmiset myös tapaavat toisiaan ja tutustuvat kevyen keskustelun merkeissä.

Nyt Cindy-niminen äiti laitettiin Jubilee-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla erikoisen tehtävän eteen. Hänen tuli valita hänen 25-vuotiaalle Brian-pojalleen treffiseura. Naisen eteen tuotiin jonossa tyttöjä, joista äidin tuli noin sekunnin näkemisen perusteella päättää, meneekö tyttö jatkoon vai ei.

Äiti pyyhkäisi kädellään aina tytön edessä joko oikealle tai vasemmalle valitessaan tyttöjä. Tehtävä osoittautui ilmeisen vaikeaksi, koska äiti näyttäisi haluavan poikansa treffikumppaniksi lähes jokaisen ehdokkaista. Tyttöjen piti suorittaa äidin läsnäollessa myös erikoisia tehtäviä, kuten poseerata pojan kanssa yhteiskuvassa ja näytellä tilanne, jossa Brian kosisi heitä.