Courtney Stodden lähti huvijahdille – ulkoilutti uhkeaa biksuvartaloaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia sitten 16-vuotiaana julkisuuteen tullut Courtney Stodden meni vuonna 2011 naimisiin 34 vuotta itseään vanhemman näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Taannoin Courtney Stodden paljasti näyttelijän lähennelleen häntä tuolloin kuukausien ajan. Lopulta pari kuitenkin erosi.

Nykyisin Stodden nähdään melko usein esimerkiksi rantakuvissa biksuissa, mutta kuitenkin selvästi maltillisemmin kuin aiemmin. Nyt hän on suunnannut viettämään vapaapäiväänsä huvijahdille, jonka kannella Courtney nautti auringonpaisteessa biksussa. Kurvikas vartalo pääsi tuttuun tapaan oikeuksiinsa.

Kohukaunotar kertoi taannoin kokemuksistaan Call Her Daddy -podcastissa. Hän kritisoi jyrkästi sosiaalisen median keinotekoisia kuvia, jotka luovat katteettomia oletuksia ihmisten vartaloista. Stodden on ollut jo viisi vuotta uudessa parisuhteessa Chris Sheng -nimisen yrittäjän kanssa. Pariskunnan kerrottiin kihlautuneet vuoden 2022 alussa.