Josie Canseco riisui sänkykuviin – malliura kuumimmillaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuvankaunis Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee nousua mallimarkkinoille ja onkin saanut siellä jo mukavasti jalansijaa.

Tällä kertaa Josie on tehnyt malliuraansa poseeraamalla näyttävissä alusvaatekuvissa ja myös yläosattomissa Visage-lehden sivulla. Kauniissa kuvissa hänet nähdään muun muassa piehtaroimassa sängyllä.

Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.