Game of Thrones -tähti ei suostu katsomaan House of the Dragonia – paljasti nyt syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Emilia Clarke nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Game of Thrones -sarjan myötä. HBO julkaisi viime vuonna House of the Dragon -fantasiasarjan, joka on Game of Thrones -televisiosarjan esiosa.

House of the Dragon sarja käsittelee kuvitteellista Targaryenin sukua ja sijoittuu aikaan noin 200 vuotta ennen Game of Thronesin tapahtumia. Sarjasta tuli nopeasti huippusuosittu, mutta Emilia Clarke on myöntänyt, että ei ole pystynyt katsomaan kyseistä ohjelmaa.

Emilia Clarke on kommentoinut Popsugar-sivuston mukaan uutuussarjan tuntuvan liian oudolta pystyäkseen katsomaan sitä.

– Olen onnellinen, että sarja on tehty, mutta se on vain liian outoa. Tuntuu siltä kuin joku kutsuisi minut koulun vuosikokoukseen, mutta koko vuosikurssi on eri. Siltä se tuntuu. Minä välttelen sarjan katsomista, Emilia Clarke tunnusti.