Kylie Jenner paljasti yksivuotiaan poikansa nimen – ei olekaan Wolf

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner ja Travis Scott saivat vuoden 2022 helmikuussa toisen lapsensa. Taannoin poikalapsen paljastettiin saaneen susimaisen nimen Wolf, mutta pariskunta ilmoitti myöhemmin vaihtavansa sen. Nyt Kylie Jenner on viimein paljastanut poikansa oikean nimen.

Kylie Jenner julkaisi hänen pian yksi vuotta täyttävästä pojastaan suloisen kuvasarjan, jonka yhteydessä hän jakoi viimein 379 miljoonalle fanilleen lapsensa oikean nimen. Pojan nimeksi on annettu Aire, joka lausutaan samalla tavalla kuin air eli ilma. Katso kuva tästä linkistä.

Aire sopii loistavasti pikkuveljelle, jonka isosisko on puolestaan Stormi. Nykyään perhe ei enää asu saman katon alla vaan Kylie Jenner ja Travis Scott ovat päättäneet nyt toistamiseen erota. He erosivat jo aiemmin myös Stormin vauva-aikana, mutta palasivat myöhemmin takaisin yhteen.