Nainen maalasi ihonsa siniseksi – yritti tehdä itsestään Avatarin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cayda ja Alyssa ylläpitävät TikTokissa todella suosittua Pink Shirt Couple -nimistä kanavaa, jolla on jo yli 2,5 miljoonaa seuraajaa. Pariskunta on ihastuttanut ja vihastuttanut yhteisellä tyylillään, johon kuuluu aina vaaleanpunainen yläosa ja beigen värinen alaosa.

Tällä kertaa Alyssa halusi yllättää poikaystävänsä Caydan maalaamalla itsensä siniseksi. YouTube-videolla nähdään miten nainen käy ostamassa sinistä akryylimaalia ja maalaa kylpyhuoneessa itsensä kokonaan sinisellä. Syy tähän on yksinkertainen. Nainen halusi näyttää Avatarilta.

Itsensä maalaaminen ei ollut kovin helppoa eikä sotkultakaan vältytty. Kun koko maalausurakka oli valmis, Alyssa meni yllättämään Caydan. Cayda pelästyi sinistä tyttöystäväänsä perinpohjaisesti eikä voinut ymmärtää minkä vuoksi hän oli maalannut itsensä maalilla.