Kaia Gerber sai äidiltään Cindy Crawfordilta nämä tärket neuvot malliuran alussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Kaia Gerber on maailmankuulun supermallin Cindy Crawfordin tytär. Viime vuosien aikana nuori nainen on myös itse näyttänyt kyntensä muodin parissa ja tehnyt jo muutaman vuoden ajan hyvin nousujohteista uraa muotinäytöksissä ja -kuvauksissa.

Nuoren kaunottaren työnantajat eivät anna hänen unohtaa kuuluisan äidin tuomaa mainetta vaan moni tuokin aina keskusteluissa esiin Cindy Crawfordin. Se ei kuitenkaan Gerberiä haittaa, koska hän ihailee äitinsä tekemää uraa ja hänen saavutuksiaan.

Kaia Gerber kertoi Elle-lehden haastattelussa saaneensa äidiltään tärkeitä neuvoja hänen uransa alussa. Crawford kehotti tytärtään olemaan aina ajoissa, olemaan mukava kaikille ja opettelemaan kuvauksissa olevien ihmisten nimet.

– Jos et ole kiitollinen ja onnellinen saadessasi olla paikalla, joku muu kyllä olisi. Silloinkin kun olin väsynyt ja podin yksinäisenä koti-ikävää yritin muistaa sen miten onnekas olen, Kaia Gerber kommentoi.