TikTok-tähden meikkirutiini hämmentää – haastaa kaikki kokeilemaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meredith Duxbury on yksi TikTok-sovelluksen tunnetuimmista kauneusvaikuttajista. Nainen julkaisee yli 16,8 miljoonan seuraajansa iloksi näyttäviä videoita, joissa hän esittelee sitä miten hän laittautuu erilaisia tilaisuuksia varten.

Meredith Duxburyn tavaramerkiksi on noussut meikkityyli, jossa hän levittää käsin kasvoilleen todella runsaan määrän meikkivoidetta. Moni on arvellut, että 24-vuotias kaunotar on alkanut tekemään meikkinsä tällä tavoin vain kerätäkseen videoilla katseluita ja saadakseen huomiota.

Moni nainen levittää kasvoilleen meikkivoidetta yhden painalluksen verran meikkivoidepullosta. Meredith käyttää kuitenkin noin 20 painallusta tuotetta ja levittää paksun kerroksen käsillään. Sen jälkeen hän kerrostaa meikkivoiteen päälle vielä runsaan määrän varjostustuotteita, peiteainetta, poskipunaa ja puuteria.

Tuoreimmilla videoillaan Meredith vakuuttaa, että tällä tyylillä hän meikkaa oikeasti. Osa kommentoijista on ollut sitä mieltä, että tähti pesisi meikit kameran ulkopuolella ja tekisi meikin uudelleen hieman vaatimattomammalla määrällä pohjustustuotteita. Tämä ei kuitenkaan sometähden mukaan pidä paikkaansa. Nainen haastaakin nyt kaikki muutkin tekemään meikkinsä samalla tavalla kuin hän ja merkitsemään videot aihetunnisteella #thefoundationchallenge.

@meredithduxbury Replying to @queenjc_16 GRWM… let’s talk about my foundation technique #thefoundationchallenge ♬ original sound – Meredith Duxbury

@meredithduxbury Replying to @trashdoge GRWM…. Would you ever try #thefoundationchallenge ♬ original sound – Meredith Duxbury

@meredithduxbury

GRWM let’s talk about my foundation technique part 3!

♬ original sound – Meredith Duxbury