Mies tilasi 2 000 kilokalorin pirtelön kaikilla herkuilla – pekonin maku yllätti ilmeestä päätellen

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glasgowssa asuva Darren Dowling kuvasi hänen Dazza-nimiselle TikTok-kanavalleen videon, jossa hän esitteli erikoista ruokatilaustaan. Mies oli tilannut Five Guys -pikaruokaravintolasta pirtelön, jonka raaka-aineluettelo oli melko erikoinen.

Dazza-nimeä sosiaalisessa mediassa käyttävä 26-vuotias mies oli tilannut pirtelön, joka ei ole aivan terveellisimmästä päästä. Juomassa on yhteensä noin 2.000 kilokaloria ja se sisältää suklaata, banaania, vaniljaa, mansikkaa, maapähkinävoita, erilaisia keksiä, Reese’s -suklaapaloja, suolaista karamellia ja kaksi siivua pekonia.

Kun mies avaa tilauksensa ja näkee juoman, se näyttää ensin tavanomaiselta suklaapirtelöltä. Sekoittaessa juomaa pohjalta alkaa kuitenkin nousemaan rapeita palasia, jotka ovat suklaata, keksejä ja pekonia. Mies ei rakastanut juomaa, mutta ei vihannutkaan sitä. Pekonin palat olivat kuitenkin outo lisä pirtelössä.

@yerboidazza

ordering a bacon Five guys milkshake with every single topping

♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依