Kylie Jennerin bestis matkustaa tyylillä – antoi parhaat niksinsä lentomatkoille

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 25-vuotias nainen julkaisee itsestään usein hyvin paljastelevia alusvaate- ja biksukuvia, jotka näyttävät koukuttaneet naisen seuraajat.

Anastasia Karanikolaou matkustelee sekä töiden että lomailun merkeissä melko paljon ja hän tietää miten pitää omasta mukavuudestaan lentojen aikana huolta. Nyt hän paljasti Cosmopolitanin YouTube-videolla parhaat vinkkinsä matkusteluun ja etenkin lentomatkoille.

Kaunotar kehottaa ottamaan mukaan lentokoneeseen tarpeeksi suuren laukun käsimatkatavaroihin. Laukun sisälle Karanikolaou pakkaa aina mukaansa hyvät kuulokkeet, hiusklipsit, puhelimen laturin ja kasvoille tarkoitetun LED-valon, joka vähentää turvotusta. Mallin laukusta löytyy myös ihonhoitotuotteita ja deodoranttia.