Rockin elävä legenda Patti Smith Suomeen – esiintyy kesällä Helsingissä ja Tampereella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Patti Smith on tehnyt uraa musiikin ja taiteen parissa 1960-luvulta lähtien. Rockin eläviin legendoihin lukeutuva muusikko saapuu tänä vuonna Suomeen. Luvassa on peräti kolme keikkaa.

Patti Smith esiintyy yhtyeineen Helsingin kulttuuritalolla sunnuntaina 11. ja maanantaina 12. kesäkuuta 2023. Tiistaina 13. kesäkuuta hän nousee Tampere-talon lavalle. Liput keikoille saapuvat myyntiin maanantaina 30. tammikuuta Lippu.fi-palvelussa.

76-vuotias Smith tunnetaan muun hittikappaleestaan Because the Night. Debyyttialbuminsa Horses vuonna 1975 julkaistua muusikkoa pidetään yhtenä punkin edelläkävijöistä, ja hän on ollut esimerkiksi neljä kertaa Grammy-ehdokkaana. Smith esiintyi viimeksi Suomessa Ruisrockissa vuonna 2016 ja Flow-festivaallla vuonna 2018.