Salma Hayek läpinäkyvässä iltamekossa – alusvaatteet näkyivät läpi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Salma Hayek on tunnettu monista menestyksekkäistä elokuvista, minkä lisäksi nainen on toiminut myös useiden kauneusalan kampanjoiden mainoskasvona. Viime aikoina kaunis näyttelijä on julkaissut itsestään myös upeita kuvia omalla Instagram-kanavallaan.

Salma Hayek nähtiin nyt Miamissa uuden Magic Mike’s Last Dance -elokuvan ensi-illassa, johon hän saapui vastanäyttelijänsä Channing Tatumin kanssa. 56-vuotias Salma Hayek jätti hyvin vähän mielikuvituksen varaan asteltuaan teatterin punaiselle matolle asussa, josta näkyi läpi.

Salma Hayekilla oli yllään musta pitkä mekko, joka oli kauttaaltaan läpinäkyvää verkkoa. Verkkoon oli kirjailtu myös kauniita kukkia, sitruunoita ja kurpitsa. Mekon alta näkyi täysin läpi näyttelijätähden mustat alusvaatteet ja hyvin selväksi tuli myös se, että tähti on edelleen elämänsä kunnossa.