Someraivo repesi TikTok-vaikuttajan videosta: ”Selvästi tekoripset”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni suosittu sisällönluoja on onnistunut tekemään TikTok-kanavastaan itselleen merkittävän tulonlähteen. Isoimmat tähdet ovatkin tehneet vaikuttamisesta itselleen ammatin ja julkaisevat jatkuvasti yritysten kanssa yhteistyössä suunniteltuja videoita eli mainoksia.

Mikayla Nogueira on onnistunut kasvattamaan kanavastaan valtavan suositun testaamalla ja suosittelemalla seuraajilleen hyviä meikkituotteita. Nyt L’Orealin kanssa yhteistyössä tehty kampanja on kuitenkin saanut seuraajien karvat nousemaan pystyyn, koska moni uskoo tulleensa huijatuksi.

Mikayla Nogueira julkaisi kanavallaan videon, jossa hän testasi L’Orealin Telescopic Lift -ripsiväriä. Nainen kehui tuotteen maasta taivaisiin, mutta videon lopussa tähden ripsiin näyttää ilmestyneen tekoripset. Videoon on vyörynyt tuhansia vihaisia kommentteja, joissa asiaa ihmetellään. Eniten ihmetystä ja suuttumusta on kuitenkin aiheuttanut se, että Mikayla Nogueira on kieltänyt käyttäneensä tekoripsiä videolla.

@mikaylanogueira THESE ARE THE LASHES OF MY DREAMS!! @lorealparisusa never lets me down 😭 #TelescopicLift #LorealParisPartner #LorealParis @zoehonsinger ♬ original sound – Mikayla Nogueira