Portion Boys -yhtyeen JaloTiina avautui nettikiusaamisesta – muut julkkikset pitävät puolia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa hyvän mielen bilemusiikkia soittavassa Portion Boys -yhtyeessä vaikuttava JaloTiina, eli Tiina Forsby, on avautunut sosiaalisessa mediassa siitä miten kamalaa kommentointia hän saa osakseen. Portion Boys puuttui JaloTiinan nettikiusaamiseen heti. Nyt myös muut artistit ovat tulleet pitämään naisen puolia.

Arttu Wiskari omisti yhden julkaisun Facebook-kanavallaan kokonaan JaloTiinalle. Mies julkaisi hänestä ja Tiinasta otetun yhteiskuvan ja kertoi seuraajilleen miten mahtava Tiina hänen mielestään on ja kuinka tärkeä palanen hän on myös Portion Boys -yhtyettä.

– Kukaan ei ansaitse tämmöistä kohtelua ja kommentointia. Todella raukkamaista ja ilkeää kiusaamista. Tiina on yksi alan mahtavimmista tyypeistä. Aina hymyilee, kysyy miten menee ja tulee halaamaan, Arttu Wiskari kertoo kuvan yhteydessä.

Artisti Jannika B jakoi myöhemmin Arttu Wiskarin julkaisun myös omalla kanavallaan. Jannika B oli todella iloinen siitä miten avoimesti ja julkisesti mies puolusti naista somen vihapuheelta. Samalla Jannika B osoitti myös oman tukensa JaloTiinalle.