Darcey Silva hakee nyt seuraa treffipalvelun avulla – esittelykuvat kaipaavat päivittämistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta tuttu Darcey Silva on tähdittänyt jo useamman tuotantokauden verran omaa realitysarjaa Stacey-nimisen siskon kanssa. Sarjassa seurataan muun muassa Darceyn ulkonäkömuutoksia, perhe-elämää, suhdekiemuroita ja uraa muotisuunnittelijana.

Sinkkupäivistään nauttiva Darcey Silva on nyt päättänyt liittyä treffipalvelun käyttäjäksi. Parinmuodostaja on pyytänyt Darceylta valokuvia hänen profiiliaan varten. Kaikki Darceyn sosiaalisen median seuraajat tietävät, että hän on todella ahkera kuvafilttereiden käyttäjä. Niinpä hän on lähettänyt palveluun samantyylisiä valokuvia.

– Joo, kyllä niissä on paljon filtteriä. Kuvissa on silti minä, Darcey puolustautuu, kun parinmuodostaja pyytää autenttisempia otoksia ilman muokkausta.

Viimeisimmällä Darcey & Stacey -ohjelman tuotantokaudella nähtiin Darceyn ja hänen bulgarialaisen rakastajan Georgin parisuhdedraamaa. Yrittämisestä huolimatta suhde päättyi lopulta eroon. Darceylla on ollut omien vanhempiensa tavoin epäonnea rakkauden rintamalla. Hän turvautuu ammattiapuun katkaistaakseen kierteen.

Darcey on tullut tutuksi monimutkaisista parisuhteistaan myös hollantilaisen Jesse Meesterin ja brittiläisen Tom Brooksin kanssa. Hän tapasi Georgin Instagramissa ja rakastui tulisesti. Georgi kosi naista kahteen eri kertaan, mutta kihlausta varjosti jatkuva epätietoisuus, salailu ja asioden peittely.