Nelli Matula yksi Emma-gaalan upeimmista: ”Uskomaton kunnia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Nelli Matula on tehnyt jo vuosia menestyksekästä uraa musiikin parissa, ja taannoin hänen Kiltti tyttö -albuminsa vietti oli neljä viikkoa putkeen Suomen Spotifyn kuunnelluin albumi ja nousi virallisen albumilistan sijalle kaksi.

Eilen perjantaina Nelli Matula oli lukemattomien muiden suomalaisten artistien ja musiikkialan ammattilaisten kanssa juhlimassa Emma-gaalassa. Nelli oli yksi illan kiistattomista kaunottarista, ja hänen upea iltapukunsa suorastaan tihkui tyylikkyyttä.

Matula oli tällä kertaa jo viidettä kertaa Emma-ehdokkaana ja hän odotti iltaa innolla ennakkoon. Nelli jäi tällä kertaa ilman palkintoa, mutta kertoi olleen kunnia päästä jo ehdolle arvostetun palkinnon saajaksi.