Anna Puun somekuva puhuttaa: ”Huom en ole raskaana!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-lauluntekijä Anna Puu sai toukokuussa 2021 perheenlisäystä toisen lapsen syntymänsä myötä. Lapsi on Annalle toinen, mutta Jukka Immoselle esikoinen. Pari on seurustellut vuodesta 2016 lähtien ja meni viime vuonna naimisiin.

Anna Puu on palannut hiljalleen takaisin musiikkiuransa pariin äitiyslomaltaan. Nyt hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan Baltia Princessilta, jossa hän oli esiintymässä. Kuvassa Anna poseeraa hyttiinsä vessan peilin edessä tyköistuvassa asussa ja otoksen yhteydessä hän toteaa osuvasti ”We come in all shapes and sizes” ja jatkaa päivityksen lopussa suurin kirjaimin.

– HUOM EN OLE RASKAANA! SITÄ TARKOITIN TUOLLA ENSIMMÄISELLÄ LAUSEELLA, ETTÄ VOIN IHAN HYVIN ESIINTYÄ SUKKA-ASUSSA VAIKKA MAHA VÄHÄN ”PULLAVA” ONKIN!! SIELLÄ ON KASVANUT KAKSI IHANAA LASTA JA EN JAKSA PEITELLÄ VATSAANI SIINÄ VAINOHARHASSA, ETTÄ JOKU AJATTELEE MUN OLEVAN RASKAANA. OON 41-VUOTIAS JA HITON YLPEE MUN KROPAN JOKA MUTKASTA JA KUMMUSTA, Anna Puu kirjoittaa.

Anna Puun vuosi 2022 oli täynnä iloisia tapahtumia. Hän meni naimisiin puolisonsa Jukka Immosen kanssa ja täytti 40 vuotta. Anna Puu palasi myös the Voice of Finland -valmentajaksi, teki pienen kiertueen ja kävi Los Angelesissa äänittämässä uutta levyään. Tapahtumia siis riitti ainakin kotitarpeiksi.