Somehottis Grace Boor niukoissa pitsibiksuissa – näissä ei pulahdeta uimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurveistaan tunnettu Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mikä miehiä keskimäärin liikuttaa.

Tällä kertaa Grace on keikistellyt kameran edessä näyttävästi kehoaan vääntelehtien, kun hänellä oli yllään kukkakuvioiset pitsibiksut. Seuraajien reaktioiden perusteella videosta pidetään kovasti, mikä ei toki ole kovin suuri yllätys.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.