Alexi Laihon kitaraa myydään verkossa? ”Heitti sen keikalla yleisöön”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkon myyntipalstoilla kaupataan toisinaan korkeilla hinnoilla edesmenneille muusikoille ja muille kuuluisuuksille kuulunutta omaisuutta. Nyt Huuto.net-verkkohuutokauppaa on ilmestynyt myyntiin kitara, jonka ainakin väitetään kuuluneen Children of Bodon -rokkari Alexi Laiholle. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Ilmoituksen mukaan myynnissä on Alexi Laiholta saatu kitara. Muusikon kerrotaan heittäneen soittimen keilalla yleisöön. Ilmoituksesta ei ilmene, milloin kyseinen keikka oli ja missä se järjestettiin.

– Heitti sen keikalla yleisöön, nappasi kiinni kuin ihmeen kaupalla. Nähtävissä video todisteena asiasta, ilmoituksessa lukee.

Kuvan ilmoituksen perusteella myytävä kitara on ESP-kitaravalmistajan v-muotoinen, Alexi Laiho Signature Series -mallinen soitin. Joulukuussa 2020 kuollut Alexi Laiho suunnitteli ESP:lle kitaramalliston, johon kuuluvia soittimia hän myös käytti keikoilla ja studiossa. Huutokaupan lähtöhinta oli 7 000 euroa.