Esko Eerikäinen avautui nettikiusaamisesta: ”Kaljuuntunut, ylipainoinen vanha pappa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen monitoimijulkkis Esko Eerikäinen on pitkällä urallaan ehtinyt olla monessa mukana. Hunks-tanssiryhmästä alunperin tunnetuksi tullut herra on sittemmin nähty myös esimerkiksi Big Brotherissa ja realitysarjassa. Suuri yleisö tuntee Eerikäisen nykyisin huippusuosittuna radioäänenä.

Nyt Esko Eerikäinen on halunnut kertoa nettikiusaamista vastaan tehdystä #Kerrosäkin-kampanjasta, jonka tiimoilta mies kertoi myös itse kokemastaan kiusaamisesta. Hän toteaa, että julkisuuden henkilönä hän on tottunut näkemään ja kuulemaan ilkeitä kommentteja, mutta ne eivät silti ole missään nimessä oikein.

– Esko Suomen seksikkäin?? Vuoden paras vitsi tuli tässä! Kaljuuntunut, ylipainoinen vanha pappa ja haaveilee olevansa seksikäs ja vielä Suomen seksikkäin! Huutonaurua! Ei sinussa ole seksiä Esko missään kohtaa, Esko Eerikäinen kirjoittaa saamastaan kommentista.

Esko Eerikäinen kehottaa kaikkia, joita somekiusaaminen koskettaa, kertomaan asiasta eteenpäin. Radiojuontaja haluaa myös herättää julkaisullaan keskustelua siitä miten somekiusaaminen pitäisi ihmisten mielestä ratkaista.