Evelina vastasi töykeisiin kommentteihin – selitti miksi käyttää peruukkeja

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Evelina nousi aikoinaan The Voice of Finland -laulukilpailun ensimmäisestä tuotantokaudesta julkisuuteen. Kolme albumia ja satoja miljoonia striimejä myöhemmin Evelina on edelleen yksi tämän hetken suosituimmista artisteista.

Evelina on jo pitkään leikitellyt hiuksillaan. Hän rakastaa käyttää peruukkeja, ja se onkin hänen mukaansa ollut osa perustelua sille minkä vuoksi hän päätti taannoin ajella omat hiuksensa pois. Ihmiset ovat kommentoineet naiselle töykeästi ja kyselleet minkä vuoksi tähti ajeli hiuksensa pois jos kuitenkin haluaa tehdä niistä peruukkien avulla pitkät.

Evelina selitti tuoreessa Instagram-julkaisussaan, että hiusten ajeleminen teki peruukkien käyttämisestä helpompaa kun omia hiuksia ei tarvitse letittää peruukkien alle. Peruukit ovat naiselle kuin asuste ja hän pitää siitä vapaudesta, että voi ilmaista itseään myös hiustyylillään aina asuun sopivalla tavalla.

– Jos oot halunnu vetää siilin joskus ja ehkä vähän oottanu merkkii ajella hiukset, tää on se, tähti kehottaa.

Artisti kertoi, että hiusten ajeleminen on myös pakottanut naista tarkastelemaan omaa suhdetta hänen kehoonsa. Evelina on halunnut sisäistää sen, että ulkonäkö ei määrittele naisen arvoa. Nainen on oppinut ymmärtämään itseään paremmin ja ollut myös onnellisempi.