Charlize Theron neuvoi: ”Tämä jokaisen naisen tulisi tehdä elämässään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Charlize Theron muistetaan muun muassa Monster ja Mad Max -elokuvista. 47-vuotias kaunotar on viime aikoina keskittynyt lähinnä näyttelemiseen ja perheenäitinä olemiseen. Naisella on kaksi lasta, 10-vuotias Jackson ja seitsemänvuotias tytär August.

Charlize Theron on kertonut Marie Claire -lehden tekemässä haastattelussa asian, jonka hänen mielestään jokaisen naisen tulisi tehdä vähintään kerran elämässään. Theronin mielestä jokaisen naisen pitäisi uskaltaa ajella hiuksensa pois.

– Ne ovat vain hiuksia ja kasvavat takaisin. Se on niin vapauttavaa ja kaunista, Theron kommentoi.

Näyttelijän työtä tehdessään Charlize Theron on tottunut siihen, että hänen ulkonäköään muutetaan aina rooliin sopivaksi. Nainen on joutunut moneen otteeseen sekä laihduttamaan että lihottamaan itseään rooleja varten, minkä lisäksi hänen hiuksiaan on värjätty ja leikattu elokuvia varten.

@charlizetheronshowsa

What do you guus think?

♬ original sound – Charlize theron