Kakkuvuoka juuttui taaperon päähän – palokunta saapui auttamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapsiperheiden arki on yllätyksiä täynnä. Joskus eteen tulee niinkin yllättäviä tilanteita, ettei niistä selvitä ilman pelastusalan ammattilaisten apua. Taannoin yhdysvaltojen Pennsylvaniassa ongelmatilanteen aiheutti kakkuvuoka.

Mifflinin piirikunnassa asuva kaksivuotias Quinnley oli leikkinyt kakkuvuoalla, kun se jäi yllättäen jumiin hänen päänsä ympärille. Quinnleyn äiti Erin Meixel ei onnistunut saamaan vuokaa omin avuin irti. Lopulta hän hälytti paikalle palokunnan.

– Quinnley piti vuokaa hieman huivin tavoin olkapäillään kunnes palokunta tuli paikalle. Hän selvisi tilanteesta hienosti. Hän pystyi syömään ja juomaan vaikka esine oli hänen ympärillään, Meixel kuvaili Kiro 7 -uutissivuston mukaan.

Pelastuslaitoksen yksikkö leikkasi kakkuvuoan auki peltisaksilla, ja pian taapero oli jälleen vapaa. Meixelin mukaan yllättäviin tilanteisiin joutuminen vaikuttaa kulkevan hänen suvussaan. Nainen itse juuttui lapsena kiinni muovituoliin jaloistaan.