Sam Smith esitti Unholy-kappaleen gaalassa – kolme minuuttia maksoi yli puoli miljoonaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja ja Grammy-palkittu artisti julkaisi viime vuonna Kim Petrasin kanssa Unholy-nimisen kappaleen, joka nousi nopeasti maailmanlaajuiseen suursuosioon. Kappale sai kunnolla tuulta purjeisiinsa myös TikTokissa, jossa lukematon määrä ihmisiä teki videoita, tanssi ja lauloi kappaleen tahtiin.

Sam Smith ja Kim Petras esittivät hittikappaleensa juuri järjestetyssä 2023 BRIT Awards -gaalassa. Esitystä oli suunniteltu pitkään ja siihen oli panostettu rahallisesti todella paljon. Daily Mail -sivuston mukaan artistien reilun kolmen minuutin mittainen esitys oli maksanut noin 560.000 euroa.

Lavalle oli luotu autokorjaamo. Lavalla nähtiin moottoripyörä ja useampi auto, joista yksi pomppi musiikin tahdissa. Kaikki ei kuitenkaan mennyt mutkattomasti vaan esityksessä oli ollut harjoitusten aikaan monia teknisiä ongelmia, joiden vuoksi esitys oli meinattu perua. Sam Smith oli lopulta ollut niin stressaantunut koko päivästä, että päätti heti esityksen jälkeen lähteä kotiin eikä jäänyt muiden kanssa juhlimaan levy-yhtiön kestitsemänä.