Pamela Anderson poseerasi ilman meikkiä – lehden kansikuva puhuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

1990-luvun kohutähti Pamela Anderson pääsee kertomaan tarinansa omin sanoin tuoreessa Netflixin dokumenttielokuvassa. Rakkaudella, Pamela -niminen dokumentti nousi ilmestyessään Netflixin katsotuimmaksi elokuvaksi. Dokumentin julkaisun jälkeen nainen on saanut paljon medialta huomiota.

Nyt Pamela Anderson nähdään melko poikkeuksellisessa kansikuvassa. 55-vuotias tähti poseerasi Women’s Wear Daily -lehden kansikuvassa hyvin luonnollisena. Nainen on lähestulkoon ilman meikkiä, mutta kestopigmentoiduissa kulmakarvoissa on kuitenkin väriä.

Pamela Anderson on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän nauttii meikittä olemisesta. Nainen pitää etenkin siitä, että hänen kasvonsa ovat puhtaan raikkaat eikä hänen hiuksiaan ole laitettu mitenkään. Andersonin mukaan hän kokee olevansa kauneimmillaan kun kaikki ehostus on riisuttu pois.