Abbey Clancy keikisteli yläosattomissa kameran edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuvankaunis brittimalli Abigail ”Abbey” Clancy tuli aikoinaan tunnetuksi vuoden 2006 Britannian Huippumalli Haussa -ohjelmasta, jossa nainen sijoittui toiseksi. Viime aikoina kolmekymppinen kaunotar on keskittynyt lähinnä mallin uraansa ja perhe-elämäänsä kolmen lapsen äitinä.

Taannoin Victoria’s Secretin mallikuvauksissa poseerannut Abigail keikistelee nyt kameran edessä jostain syystä yläosattomissa ja kuvansa yhteyteen hän on päivittänyt kolme mustaa sydäntä.

Abbey Clancylla on kolme lasta, joista nuorin Johnny Crouch -nimen saanut poika syntyi tammikuun 3. päivä. Näyttävällä asuvalinnallaan mallikaunotar osoitti, että on jälleen työkunnossa ja palautunut kolmannesta raskaudestaankin ennätysvauhtia aiempiin mittoihinsa.