Jennifer Lopezin exällä vauvauutisia – Marc Anthonylle tulossa seitsemäs lapsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Marc Anthony on Grammy-palkittu muusikko, lauluntekijä ja näyttelijä. Monille nimi on tuttu myös siitä, että hän oli pitkään naimisissa Jennifer Lopezin kanssa. Heidän liittonsa ei kuitenkaan kestänyt, kuten ei miehen ensimmäinenkään liitto Dauanara Torresiin.

Pari viikkoa sitten Marc Anthony meni neljättä kertaa naimisiin. 54-vuotias laulaja vei vihille 23-vuotiaan mallikaunottaren Nadia Ferreiran. Aviopari järjesti todelliset ökyhäät, joissa nähtiin vieraina useita A-listan julkkiksia. Nyt he ovat ilmoittaneet odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Nadia Ferreira julkaisi hänen Instagram-kanavallaan suloisen kuvan jo pyöristyneestä vauvavatsasta, jonka päällä hän ja tuleva pienokaisen isä pitävät käsiään. Ferreiralle lapsi on ensimmäinen, mutta Marc Anthonylla on kuusi lasta edellisistä liitoistaan mukaan lukien Jennifer Lopezin kanssa saadut kaksoset, Emme ja Maximilian.