Jennifer Lopez ja Ben Affleck ottivat tatuoinnit – ikuistivat toistensa nimikirjaimet ihoon

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Jennifer Lopez ja näyttelijäkomistus Ben Affleck veivät parisuhteensa taannoin uudelle tasolle menemällä ylllättäen naimisiin pienimuotoisissa salahäissä Las Vegasissa. Jennifer Lopez onkin aiemmin kommentoinut, että viime vuosi oli hänen elämänsä paras vuosi sen jälkeen kun hän on saanut lapsensa.

Jennifer Lopez esitteli nyt hänen Instagram-kanavallaan uutta tatuointia, jonka hän on hankkinut. Jennifer Lopez on ottanut ihoonsa nuolen, joka lävistää ikuisuuden symbolin ja sisältää sekä hänen että Ben Affleckin nimikirjaimet. Myös Affleck on ottanut tatuoinnin, mutta hänen kuvassaan on nimikirjainten lisäksi kaksi nuolta, jotka on asetettu ristiin.

Aiemmin fanit alkoivat spekuloimaan, että avioparin suhde rakoilee. 2023 Grammy Awards -gaalan suorassa lähetyksessä kamera otti heidät lähikuviin juuri sellaisella hetkellä kun pariskunnalla näytti olevan sanaharkkaa. Ystävänpäivän kunniaksi julkaistuilla kuvilla Jennifer Lopez näyttää kuitenkin viestittävän kaikille, että heidän suhteensa voi hyvin.