Sini Sabotage juhli läpinäkyvissä rintaliiveissä – sensuuria tarvittiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien suosikkiräppäri Sini Sabotage, Sini-Maria Makkonen, tuli suurelle yleisölle tunnetuksi vuonna 2013 julkaistusta Levikset repee -singlestä. Sini kertoi taannoin Sometähtien sinkkuelämää -ohjelmassa miten hänen exänsä petti häntä.

Eilen Sini Sabotage täytti 37 vuotta ja juhlisti merkkipäiväänsä rohkealla poseerauksella, jonka julkaisi sosiaalisessa mediassa. Kuvassa hänellä on yllään läpinäkyvät rintaliivit, joten kuva tarvitsi hieman sensuuria ennen sen julkaisemista verkossa.

Sini Sabotage kertoi taannoin itseään lähes kymmenen vuotta nuoremman poikaystävänsä, räppäri Matti8:n, eli Tuisku Hakaniemen, olleen suhteen aikana uskoton. Töölön Ketterästä tuttu räppäri ja Sini Sabotage olivat avoliitossa, mutta erosivat kaikessa hiljaisuudessa. Exä ei jäänyt hiljaiseksi, vaan epäili julkisesti joutuneensa laittomuuden uhriksi.