Heidi Klum juhli hääpäivää alastomana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Heidi Klum rakastui tulisesti häntä nuorempaan muusikkomieheen Tom Kaulitziin. Pariskunta meni nopean seurustelun jälkeen naimisiin. Nyt he ovat olleet naimisissa neljä vuotta ja juhlivat yhdessä uutta hääpäivää.

Pariskunta on esiintynyt julkisesti todella rakastuneina toisiinsa eivätkä he pelkää osoittaa hellyyttä toisilleen paparazzienkaan läsnäollessa. Nyt Heidi Klum julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia ja videoita, joissa nähdään miten romanttisissa ja herkissä tunnelmissa pariskunnan hääpäivän aamu alkoi.

Videolla nähdään miten Heidi Klum ja Tom Kaulitz suutelevat heti herättyään. Olohuoneen pöydällä on näyttävä kimppu punaisia pitkiä ruusuja ja kattokin on kymmenien sydämen muotoisten heliumpallojen peittämä. ”Elämäni rakkaus”, Heidi Klum kirjoittaa julkaisunsa kuvatekstissä.