Skottikaupungissa poikkeuksellisen paljon UFO-havaintoja – vaatii nyt valtiolta virallista tutkintaa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Skotlantilainen Bonnybridgen kaupunki vaatii hallitukselta virallista tutkintaa, miksi siitä on tullut Britannian UFO-keskus. Bonnybridgen yläpuolella raportoidaan vuosittain yli 300 havaintoa mysteerialuksista. Lisäksi aluetta ovat vaivanneet viljapeltojen ympyrät ja muukalaisten suorittamat sieppaukset.

Bonnybridge on suuri kylä Keski-Skotlannin sydämessä. Sen keskusta sijaitsee suojaisella paikalla Bonny Waterin laaksossa, ja nimensä mukaisesti Bonnybridge kasvoi varhaisen joen ylittävän sillan ympärille. Joki virtaa edelleen kylän läpi. On väitetty, että kylä on paras paikka UFOjen havainnoimiseen koko maailmassa.

Paikallinen valtuutettu Billy Buchanan on vaatinut maansa hallitusta tutkimaan ilmiöitä, jotka ovat kummastuttaneet UFO-asiantuntijoita ympäri maailmaa.

– En vieläkään tiedä, mitä se voisi olla. Onko se sotilaallista? Emme tiedä. Mutta vaadimme tietää, Buchanan sanoo uudessa The Bonnybridge Files: The Town With The Most UFO Sightings In The World -nimisessä dokumentissa.