Erika Vikman makoili hotellikäytävällä rintaliivisillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu laulajatähti Erika Vikman juhlisti äskettäin tasavuosiaan New Yorkissa, jossa hän täytti pyöreästi 30 vuotta. Nyt laulajatar on jo palannut Suomeen ja ehtinyt palata taas keikoille. Hän teki sen näyttävästi poseeraamalla läpinäkyvässä topissa, jonka alla hänen nänninsä oli peitetty tarroilla.

Nyt Erika on kuvattu makoilemassa Veljekset Keskisen hotellikäytävän lattialla yllään kirkkaanpunaiset housut ja ylävartalon peittona vain tyylikkäät glamouria tihkuvat rintaliivit. Keikkapaikkana oli tällä kertaa Alavus. Päivityksensä yhteydessä Erika onnitteli Käärijää UMK-kilpailun voitosta.

Erika Vikmanin New Yorkin matkakuvissa riitti railakasta tunnelmaa. Vikman kuitenkin kertoi tuoreessa jättäneensä alkoholin käytön jo viime kesänä. Laulaja totesi alkoholin väsyttävän ja tekevän impulsiiviseksi, ja hän kertoi voivansa nyt paremmin kuin vuosikausiin.