Hämmentävä näky eläintarhassa – työntekijä pakeni kiinniottajia karhupuvussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanissa sijaitseva eläintarha on julkaissut hämmennystä herättäneen viraalivideon. Siinä nähdään karhupukuun sonnustautunut henkilö, joka yrittää vältellä häntä etsiviä ihmisiä. Lopuksi karhua esittävä mies jää kiinni.

Videon tilanteessa ei suinkaan ollut kyse ulkopuolisen pelleilijän aiheuttamasta odottamattomasta tilanteesta. Sen sijaan kyseessä oli harjoitus, jolla tarhan työntekijöitä ja viranomaisia pyrittiin valmistelemaan eläinten karkaamisen varalle. Karhupuvun päälleen pukenut henkilö on niin ikään töissä Kamine Zoo -eläintarhassa.

Karhua jäljittänyt tiimi käytti jahdissa apunaan verkkoja ja autoja, joskaan tainnutusnuolta he eivät oikeasti ampuneet karkulaiseen. Tuore harjoitus suoritettiin taannoin tapahtuneen todellisen tilanteen vanavedessä. Yksi eläintarhan karhuista pääsi nimittäin pakenemaan maanjäristyksen seurauksena.