Lastenhoitaja haastoi entisen Hollywoodin unelmaparin oikeuteen – irtisanottiin sairausloman aikana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lastenhoitajana työskennellyt Ericka Genaro on käynnistänyt oikeusjutun Olivia Wildea ja Jason Sudeikisia vastaan. Genaro aloitti työskentelyn entisen pariskunnan kotona vuonna 2018. Hän joutui ottamaan sairauslomaa ahdistuksensa vuoksi ja sen jälkeen lastenhoitaja irtisanottiin.

Genaro jätti tiistaina kanteen Los Angelesin oikeuteen laittomasta irtisanomisesta. Hän aikoo taistella oikeudessa julkkiskaksikkoa vastaan. Genaro väittää, että hän kärsi siettömästä ahdistuksesta ja stressistä hoitaessaan Olivian ja Jasonin lapsia. Pariskunta teki eroa ja Olivia Wilde oli pitkiä aikoja poissa. Lapset olivat vasta pieniä.

– Wilden äkillinen poissaolo kotoa vaikutti kielteisesti Genaron tunnetilaan. Sudeikis puolestaa turvautui lastenhoitajan läsnäoloon saadakseen tukea omaan tilanteeseensa, asiakirjoissa sanotaan Los Angeles Timesin mukaan.

Entinen lastenhoitaja väitti, että hän joutui ikävään välirakoon ja naisen piti valita puolensa erossa. Genarolle syntyi kanteen mukaan valtavaa painetta olla pariskuntien lasten kanssa läsnä Wilden ollessa poissa. Hän koki olleensa lasten ensisijainen huoltaja tuolloin. Hän joutui hakeutumaan osteopaatin vastaanotolle fyysisen kipunsa, ahdistuksensa ja stressinsä vuoksi. Naista kannustettiin ottamaan kolmen päivän sairausloma hänen mielenterveystensä vuoksi.

– Kun Genaro sanoi, että hän tarvitsi tilanteeseen taukoa osteopaatin määräyksellä ja oman ahdistuksensa vuoksi, lopetti Sudeikis hänen työsopimuksensa.

Entinen lastenhoitaja vaatii nyt vahingonkorvausta ansionmenetyksistä, lykättyjen korvausten ja muiden työsuhde-etuuksien vuoksi. Näyttelijäpari on kommentoinut Genaron syytöksiä jo aiemmin ja väittivät niitä vääriksi ja ilkeiksi.

– Vanhempana on uskomattoman järkyttävää kuulla, että kahden pienen lapsemme entinen lastenhoitaja päätti esittää meistä julkisesti tällaisia vääriä ja ilkeitä syytöksiä. Hänen 1,5 vuotta estänyt ahdistelukampanjansa on saavuttanut valitettavan huippunsa, pariskunta kommentoi.