Unelmakohteet Meksikossa – näissä paikalliset käyvät

Matkailu · Terhi Piiroinen

Meksikossa on lukuisia houkuttelevia matkakohteita. Upeita rantoja, rentouttavia maisemia, luontoympäristöjä ja hyvää ruokaa. Alla on Meksikon kohteita, jotka houkuttelevat eniten paikallisia matkailijoita vuodesta toiseen.

Tulumin arkeologinen vyöhyke on täysin omanlaisensa. Esilatinalaisamerikkalaiset rauniot sijaitsevat kallion päällä, josta on näkymät Paradise Beachin turkoosille merelle. Valle de Bravo on puolestaan yksi meksikolaisten suosikkiviikonloppukohteista. Se on lähellä Mexico Cityä, ja se on täydellinen pakopaikka irtautua kaupunkielämästä. Noin 80 mailin päässä Mexico Citystä sijaitseva Cuernavaca tunnetaan ikuisen kevään kaupunkina. Siellä on vuoden ympäri lämmin sää kadut täynnä kukkivia kukkia.

Rauhalliset aallot ja rehevä kasvillisuus yhdistävät yhdeksää Huatulcon lahtea. Alueella on yhteensä 36 rantaa, jotka tarjoavat matkailijoille monia vaihtoehtoja kokeilla vesiurheilulajeja. Valle de Guadalupe Baja Californiassa tarjoilee hemmottelulomia pariskunnille. Playa del Carmen on puolestaan paikka, jonne he menevät juhlimaan. Puerto Vallartassa voi nähdä talviaikaan ryhävalaita ja Nuevo Vallartassa pääsee golfaamaan. Ixtapa Zihuatanejo ja Acapulco kilpailevat aina meksikolaisten suosikkilomapaikan tittelistä Guerrerossa.

Lähde: Travel and Leisure