Rihanna ei saa uutta albumiaan valmiiksi – paljasti ikävän syyn tilanteeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Rihanna teki näyttävän paluun musiikin pariin tänä vuonna toimimalla 2023 Super Bowlin puoliaikashow’n pääesiintyjänä Yhdysvaltojen Glendalessa, Arizonassa. Tähti paljasti esityksen aikana myös todellisen yllätyksen näyttäessään, että hän on raskaana ja odottaa toista lasta.

Moni ajatteli, että Super Bowlin jälkeen tai sen yhteydessä Rihanna julkaisisi uutta musiikkia, mutta näin ei fanien pettymykseksi käynyt. Rihanna on viimeksi julkaissut Lift Me Up -nimisen kappaleen, joka on mukana Marvelin Black Panther: Wakanda Forever -elokuvassa.

Rihanna on kertonut People-sivuston mukaan, että toisen lapsen odottaminen ei kuitenkaan ole syy sille, että hän ei saa uutta albumiaan valmiiksi. Painavin syy julkaisutaukoon on se, että tähti kokee liian suuria paineita onnistua.

Artisti pitää vuonna 2016 julkaistua Anti-nimistä albumiaan hänen neroimpana tuotoksenaan. Sen ylittäminen on vaikeaa, mutta naisesta tuntui pitkään, että hänen ei kannata julkaista mitään mikä ei tunnu olevan parempaa kuin Anti-albumin kappaleet. Hänen mielestään tuollainen ajattelu on kuitenkin myrkyllistä ja tappaa kaiken luovuuden, minkä vuoksi hän yrittää pyristellä siitä irti.

Rihanna ei halua enää odotella vaan hän haluaa päästää jälleen luovuutensa valloilleen ja astua musiikin pelikenttään mukaan. Hän pyrkii julkaisemaan omaa uutta musiikkiaan vielä tänä vuonna. ”Sen on paras tapahtua tänä vuonna. Olisihan se naurettavaa, mikäli sitä ei tapahtuisi”, Rihanna pohti.