Kotimaiseen hiphopiin perehtyvä Mist sä tuut? palaa ruutuun – mukana Elastinen, Cheek, Eevil Stöö…

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mist sä tuut? -sarjassa juontaja Juuso ”Köpi” Kallio matkustaa eri puolille Suomea tutustumaan paikalliseen hiphop-kulttuuriin. Hän haastattelee suomalaisia räppäreitä ja perehtyi samalla suomiräpin historiaan. Suosittu sarja palaa pian uusin jaksoin.

Mist sä tuut? -sarjan odotetulla toisella kaudella matkataan Vantaalle, Vaasaan, Ouluun, Espooseen, Kuopioon, Ivaloon ja Inariin, Porvooseen sekä Helsinkiin. Köpi haastattelee suomalaisen hiphopin merkittäviä nimiä, joiden joukossa ovat muun muassa Elastinen, Davo, Paleface, JVG, Kube, Jare Tiihonen, Sebastian Da Costa, Eevil Stöö, Etta, Pessa, Julma Henri, Ege Zulu, Slani ja Ailu Valle.

– Uusissa jaksoissa Köpi selvittää, miksi Olarissa räpin tyyli on käsite. Onko Vantaalla omintakeista soundia, ja kuinka merkittävää kulttuurityötä saamelaisräppärit tekevät pohjoisessa?, tiedotteessa kerrotaan.

Sarjan uusi kausi ilmestyy Yle Areenaan 21. maaliskuuta. Esimakua uusista jaksoista saadaan tuoreessa trailerissa.