Ohjeet deittailuun yli nelikymppisille – sano asiat suoraan ja lopeta pelaaminen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Digitaalisen treffailun maailma voi olla todella uuvuttavaa. Jokainen deittilua nykypäivänä testannut on varmasti joutunut ghostaamisen uhriksi, tai sortunut siihen itse. Rehellisesti sanoen, se on lapsellistaa ja noloa. Aikuinen puhuu asioista suoraan.

Treffivalmentaja ja eromentori Lindsay O’Brien on erikoistunut auttamaan asiakkaitaan löytämään toimivia ihmissuhteita. Hänen mielestään tärkeintä on olla rehellinen. Yli nelikymppiset treffailijat voivat jo luopua turhista haihatuksista ja keskittyä olennaiseen.

– On helppoa ajatella, että viileän esittäminen on paras tapa löytää kumppani, mutta parasta on olla selkeä ja kertoa suoraan mitä haluat. Yli 40-vuotiaiden deittailuskene on täynnä satunnaisia treffaajia, joten säästä omaa sekä heidän aikaa ja sydänsuruja karsimalla turhat ehdokkaat heti pois. Siinä ei ole mitään pahaa etsiä pitkäaikaista rakkautta tai ilmaista, että on valmis asettumaan ja rakentamaan elämää jonkun kanssa, O’Brien kertoo PureWow-julkaisulle.

Aseta aito persoonallisuutesi valokeilaa rehellisesti. Hän neuvoo myös, että uutta kumppania ei kannata määritellä liian tarkkaan. Omien valokuvien on oltava autenttisia ja niissä ei kannata käyttää filttereitä. Keskustele, juttele, puhu, viestittele ja vasta sitten tapaa.