Arizonan Glendalesta tuli Swift City – muutti nimensä Taylor Swiftin kunniaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift konsertoi tänä viikonloppuna 17.-18. maaliskuuta Arizonan Glendalessa, josta nainen aloittaa kiertueensa. Pormestarin pitämän tiedotustilaisuuden mukaan kaupungin nimi ei tosin ole enää Glendale vaan sitä on muutettu kaupunkiin saapuvan supertähden kunniaksi.

Glendalen pormestari Jerry P. Weiers ilmoitti aiemmin, että he muuttavat kaupungin nimen Taylor Swiftin kunniaksi konserttipäivien ajaksi. Nyt kaupungin uusi väliaikainen nimi on ilmoitettu, ja se on azcentral-uutisen mukaan Swift City. Glendalea kutsutaan Swift Cityksi viikonlopun ajan, minkä jälkeen nimi palautuu takaisin.

Taylor Swift julkaisi viime marraskuussa lähtevänsä uudelle kiertueelle. Kiertueen nimi on Taylor Swift | The Eras Tour, ja artisti on kertonut konserttien olevan kuin matka lähi hänen vanhan ja uuden tuotantonsa läpi. Kiertueen ensimmäisessä osassa tähti konsertoi pelkästään Yhdysvalloissa.