Oscar-palkittu ohjaaja tekee Frankensteinin uusiksi Netflixille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohjaaja Guillermo del Toro tunnetaan muun muassa Oscar-palkituista elokuvistaan Pan’s Labyrinth ja The Shape of Water. Hänen on paljastettu ohjaavan seuraavaksi uuden version Mary Shelleyn klassisesta kauhutarinasta Frankenstein.

Frankenstein-elokuvan päärooleihin on kaavailtu nimekkäitä tähtiä. The Hollywood Reporter -lehden mukaan del Toro on silmäillyt rooleihin Oscar Isaacia, Andrew Garfieldiä ja Mia Gothia. Ohjaajan on tiedetty haaveilleen jo pitkään omasta Frankenstein-elokuvasta.

Del Toron viimeisin ohjasutyö oli Netflixin julkaisema Guillermo del Toron Pinokkio, joka voitti taannoin parhaan animaatioelokuvan Oscar-palkinnon. Viime vuonna Netflixiin ilmestyi myös ohjaajan luotsaama kauhusarja Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities. Muita hänen tunnettuja elokuviaan ovat Hellboy, Pacific Rim ja Nightmare Alley.