Paranneltu Playstation 5 Pro on kehitteillä – voi ilmestyä jo ensi vuonna

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saatavuusongelmista kärsineestä Sonyn Playstation 5 -pelikonsolista saattaa lähivuosina ilmestyä uusi versio. Paranneltu Pro-versio saattaa ilmestyä kauppojen hyllyille vielä ensi vuoden aikana.

Playstation 5 Pro on Insider Gaming -sivuston Tom Hendersonin mukaan jo kehitteillä. Sen arvioitu julkaisuajankohta sijoittuu loppuvuodelle 2024. Pro-version tarkemmat yksityiskohdat ovat toistaiseksi pimennossa, mutta sen odotetaan olevan edeltäjäänsä tehokkaampi suorituskyvyltään, grafiikoiltaan ja nopeudeltaan.

Vielä tämän vuoden aikana kauppoihin on määrä ilmestyi uusi malli nykyisestä Playstation 5 -konsolista. Irrotettavalla levyasemalla varustetun mallin on määrä korvata nyt markkinoilla olevat PS5-mallit. Seuraavan sukupolven Playstation 6 -konsolia voi sen sijaan odottaa myyntiin aikaisintaan vuonna 2028.