Snoop Dogg matkusti Skotlantiin – räppäriä tervehdittiin hittikappaleen säkkipilliversiolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Snoop Dogg aloitti taannoin useaan otteeseen siirtyneen Euroopan-kiertueensa. Hän matkusti kiertueensa merkeissä taannoin Skotlantiin, jossa häntä tervehdittiin hauskalla ja maan perinteitä kunnioittavalla tavalla.

Snoop Doggin kone laskeutui 16. maaliskuuta Glasgow’n lentoasemalle. Häntä vastassa oli säkkipillinsoittaja, joka tulkitsi soittimella Dr. Dren ja Snoop Doggin Still D.R.E. -kappaletta. Räppärin Instagramissa jakamalla videolla nähdään, kuinka hän tanssahtelee säkkipillimusiikin tahtiin ja nostaa muusikolle peukaloitaan.

Snoop Doggin matka jatkuu Skotlannista Tanskaan ja Englantiin. Mukana tähden keikoilla ovat Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice ja D12. Räppärin oli määrä esiintyä viime syksynä Suomessa, mutta konsertti siirtyi hamaan tulevaisuuteen.