Ed Sheeran paljasti toisen lapsensa nimen – perhe kulkee mukana kiertueella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeranin perhe kasvoi viime keväänä. Hänen puolisonsa Cherry Seaborn synnytti toukokuussa tyttären. Lapsi on pariskunnan toinen.

Sheeranin toisen lapsen nimeä ei pitkään paljastettu virallisesti julkisuuteen. Rolling Stone -lehden tuoreessa haastattelussa Sheeran kuitenkin kertoi viimein tyttären nimen. Toukokuussa syntynyt lapsi on nimeltään Jupiter.

Sheeran kertoi taannoin sosiaalisessa mediassa vaimollaan olleen raskausaikana kasvain, jota voitiin hoitaa vasta lapsen syntymän jälkeen. Perhearki kuitenkin sujuu artistin mukaan ihanasti. Päivät sujuvat rauhallisissa merkeissä puolison ja lasten kanssa kiertueellakin.

– Perheen ottaminen kiertueelle on mukavaa ja tervehenkistä. Edellisellä kiertueellani biletin aamuseitsemään, nukuin neljään iltapäivällä ja aloitin keikan. Mutta silloin olinkin noin 26-vuotias. Nykyään kaikki on toisin, Sheeran kuvaili lehdelle.