Hammaslääkäri myrkytti vaimonsa proteiinipirtelön – halusi aloittaa uuden elämän salarakkaan kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Coloradoss asuva hammaslääkäri James Craig on pidätetty vaimonsa murhasta. Miehen epäillään myrkyttäneen vaimonsa nauttiman proteiinipirtelön. Craig halusi päästä eroon vaimostaan, jotta voisi aloittaa uuden elämän salarakkaansa kanssa. Uusi elämä alkaa kuitenkin kaltereiden takana.

Miehellä oli salasuhde teksasilaisen oikomislääkärin kanssa. Hän lähettelin naisen kanssa seksuaalissävytteisiä sähköposteja ja lensi jopa tapaamaan naista samaan aikaan, kun hänen vaimonsa ja heidän kuuden yhteisen lapsen äiti Angela Craig makasi henkitoreissaan sairaalassa. Nainen joutui sairaalaan huimauksen ja päänsäryn vuoksi. Lopulta hän joutui hengityskoneeseen ja elintoiminnot lakkasivat.

James Craig oli googlettanut netistä, mitkä myrkyt voisivat tappaa ihmisen ilman asian havaitsemista. Hän tilasi vastaanotolleen kapselin myrkyllistä kaliumsyanidia vain kaksi päivää ennen kuin hänen 43-vuotias vaimonsa, Angela Craig joutui sairaalaan.

Angelan sisar kertoi poliisille, että Craigilla oli useita uskottomuussuhteita useiden naisten kanssa. Mies oli riippuvainen pornografiasta teini-iästä lähtien. Lisäksi hammaslääkärin kerrotaan olleen konkurssin partaalla.

Daily Beastin mukaan mies oli myrkyttänyt vaimonsa aiemminkin, noin 5-6 vuotta sitten, mutta nainen selvisi siitä. Tästä tapauksesta kuullaan vielä varmasti true crime -ohjelmien yhteydessä tulevaisuudessa.