Kuski kaahasi Itäväylää 100 km/h viidekympin alueella – poliisi julkaisi videon

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Itäväylällä todistettiin taannoin tilannetta, jossa henkilöauton kuljettaja kaahasi 100 kilometrin tuntinopeutta 50 kilometrin nopeusrajoituksen alueella. Kuljettajan kortti päätyi hyllylle, sillä näkyä todisti myös poliisi.

Poliisiauton kameran ikuistaman näyn jakoi Twitterissä Helsingin poliisin liikennevalvontaa johtava ylikomisario Dennis Pasterstein. Videolla nähdään, kuinka Volkswagen-henkilöautoa ajava kuljettaja ohittelee muita ajoneuvoja kaahaamisen lomassa. Tilanne tapahtui torstaina 16. maaliskuuta iltakuuden jälkeen.

– Raportti kentältä: Ajoi Itäväylällä 100 km/h sallittu 50, ohitti muita pujottelemalla. 30 päiväsakkoa vakavasta piittaamattomuudesta ja kortti hyllylle, Pasterstein kirjoitti julkaisussa.