Aww – saksanpaimenkoira opetti kissanpennun leikkimään pallolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat ja kissat voivat tulla loistavasti toimeen keskenään saman katon alla. Isokokoisesta koirasta ja pienestä kissanpennusta saattaa tulla jopa parhaita leikkikavereita, kuten viraalina levinnyt video osoittaa.

Bodhi-niminen saksanpaimenkoira sai taannoin asuintovereikseen Louis ja Lestat -nimiset kissanpennut. Yhteiselo alkoi ilman ongelmia. Tiktokissa viraalina levinneellä videolla nähdään, kuinka Bodhi opettaa pieniä kissoja leikkimään kanssaan pallolla.

– Vasta kaksi viikkoa on kulunut, ja olemme jo tässä tilanteessa. Koiramme rakastaa uusia kissanpentuja. Tämä on Bodhi, paras saksanpaimenkoira-isoveli, julkaisussa kerrottiin.

@louisandlestatcats introducing Bodhi, the best big brother German shepherd 💜🖤 he’s so good with the kitties #catsoftiktok #blackcatsoftiktok #bondedpair #kittensoftiktok #gsdoftiktok #catbrothers #germanshepherd #catsanddogs ♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell