Fitnesspäiväkirja 2023 palaa uusin jaksoin – mukana Martina Aitolehti

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu realitysarja Fitnesspäiväkirja palaa ruutuun uuden tuotantokauden kera. Fitnesspäiväkirja 2023 -jaksoissa nähdään aiemmilta kausilta tutut Erna Husko ja Pernilla Böckerman. Eevi Teittinen tekee sarjaan paluun pienen tauon jälkeen ja uutena kasvona ohjelmassa nähdään Martina Aitolehti.

Martina Aitolehti nähdään uusissa jaksoissa valmistautumassa IRONMAN-kilpailuihin. Naisen tavoitteena on suorittaa täyspitkä triathlon vakavan loukkaantumisen jälkeen. Bikini Fitness -lajin vuoden 2021 maailmanmestari Pernilla Böckerman puolestaan valmistautuu puolustamaan mestaruuttaan ja opettelee myös uutta arkea yhdessä avopuolisonsa kanssa.

Erna Husko kuvaa omaa arkeaan, jossa hän valmentaa omia asiakkailtaan ja kipuilee itse omien rajojensa ja ajankäyttönsä kanssa. Menneiltä kausilta tunnettu Eevi Teittinen tekee sarjaan paluun ja on uuden elämänvaiheen edessä kun hänestä on tullut äiti pienelle tyttövauvalle.

Naiset ovat aloittaneet kuvaamaan ohjelmassa nähtävää materiaalia viime vuoden huhtikuussa ja päättäneet kuvaamisen lokakuussa. Uusi kausi alkaa 12. huhtikuuta TV5-kanavalla ja Discovery+ -palvelussa.