Gwyneth Paltrow puolusti ruokavaliotaan: ”Syön muutakin kuin luulientä”

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-palkittu näyttelijä Gwyneth Paltrow on tullut tunnetuksi monista elokuvista mittavan uransa aikana. Nainen on myös hyvinvointialan yrittäjä ja kirjailija. 50-vuotias nainen sai taannoinihmiset ihmettelemään suu auki naisen hyvinvointirutiineja kun tähti paljasti haastattelussa syövänsä hyvin vähän päivän aikana.

Sosiaalisessa mediassa levisi Gwyneth Paltrown haastattelusta video, jossa tähti kertoi noudattavansa pätkäpaastoa. Aamupäivällä hän kertoi juovansa vain kahvia mustana, koska se ei nosta hänen verensokeriaan. Lounaaksi nainen suosii lähinnä luulientä, joka on myös pelkkää nestettä. Illalliseksi nainen kertoo syövänsä lähinnä kasviksia.

Haastattelun julkaisua on kritisoitu etenkin siksi, että monien mielestä Paltrow kertoo haastattelussa miten hän nälkiinnyttää itseään. Kommentoijat ovat olleet pöyristyneitä siitä, että 50-vuotias hyvinvointialan yrittäjä kertoo avoimesti, että hän ei syö juuri mitään. Nyt tähti on vastannut kritiikkiin.

Gwyneth Paltrow on kertonut, että hän syö hyvin vähän sen vuoksi, että hänellä on pitkä korona. Nainen suosii keitettyjä kasviksia, proteiinia ja terveellisiä hiilihydraatteja, jotka eivät pahenna naisen kehon tulehdustilaa.

Tähti myös kertoi, että hänen ei ollut tarkoitus neuvoa muita vaan kertoa, mikä toimii hänelle. Hän lopuksi myös kertoi syövänsä kokonaisiakin aterioita pelkän luuliemen sijaan. Myös ranskanperunat maistuvat Gwyneth Paltrowlle aina silloin tällöin.

@pagesix

#GwynethPaltrow defends her wellness tips dubbed a ’starvation’ diet

♬ original sound – Pagesix | Celebrity Gossip